Pijn aan kies paar maanden na witte vulling

Author:
thedinker
Posted:
di, 01/07/2020 - 14:32
Goeiedag,

Ik heb in oktober 2019 3 vullingen gedaan. Deze gingen allemaal goed. Na 2 dagen voelde ik bij 2 vullingen helemaal niets meer, bij 1 was het nog wel gevoelig. Voornamelijk als ik iets kouds dronk. Sinds een week heb ik ook opeens steken daar. Dit duurt dan 10/20 minuten en vervolgens houdt het op, om 30/40 minuten later weer te steken. Zo gaat het maar door. Ook als ik iets koud drinkt gaat het extra steken en stopt het uiteindelijk weer. Voornamelijk als ik wil gaan slapen en op die kant ligt voel ik het weer opkomen en na slapen. Het is een witte vulling. Maar ik vind het voornamelijk raar dat het opeens 2 maanden na de vulling begint te steken. Het is een zeurende pijn die af en toe stopt. Dan kan ik soms 2 uur niks voelen en opeens begint het soms op te komen. Voornamelijk dus na iets kouds, maar af en toe ook uit het niets als ik met mijn tong erover heen ga.

Mijn vraag is. Wat zou het kunnen zijn? Ik lees dingen over zenuwpijn. Maar bij veel zou je zenuw ook kunnen afsterven, maar dan zou je geen last moeten hebben van de kou.
Toevallig is de pijn wel pas echt onstaan sinds ik hevig verkouden ben en mijn weerstand omlaag is gegaan. Daarvoor was het voornamelijk alleen maar gevoelig met koud drinken.