Overbaste kaak, help

Author:
Anoniem (niet gecontroleerd)
Posted:
zo, 04/07/2019 - 17:11
Hai mensen,

Ik hoop dat ik hier wat tips kan ontvangen en misschien iets meer duidelijkheid.

Sinds vorige week een vrijdagavond heb ik last van mijn achterste "kies" rechts onderin. Omdat ik een zeer angstige patiënt bent, dacht ik dit gaat wel over. Dit omdat ik het gevoel herkende, gevoeligheid.

De eerste paar dagen werkte ibro's mij om de nachten door te komen. Totdat ik donderdag op mijn werk zat, en het steeds pijner deed. Met mijn volle moed heb ik de tandarts gebeld, en ik kon meteen terecht. Heel fijn, maar aan de andere kant was ik dood bang! Maar ik zat er, en de tandarts gaf aan dat mijn kaak overbelast is en dat mijn kies steeds een opdonder kreeg. De rest zag er perfect uit.

Nu ging het me zo snel af allemaal, dat ik niet meer weet wat nu te doen. De tandarts gaf wel aan voorlopig ben je hier niet vanaf. Ik slik paracetamol ibro's, maar 1 of andere manier werken die niet. Elke nacht om de 2 uur wakker omdat ik weer zo'n pijnscheut krijg in mijn kaak. Afgelopen nacht heb ik wel iets meer geslapen, omdat ik dit keer op mijn rug heb geslapen, zal het daarmee te maken hebben?

Wat te.doen, want de pijn is zooooo vermoeiend! En wat kan ik eraan doen(tips gelezen dat je je kaak moet ontspannen) en hoelang duurt dit??? Want om elke dag pijn te hebben kan gewoon niet. Er moet iets hier aan te doen zijn?