onverklaarbare klachten kiezen

Author:
tin1983
Posted:
do, 05/30/2013 - 12:02
Hallo allemaal,

Begin dit jaar kreeg ik onverklaarbare klachten (wat naar mijn idee betrekking had op mijn tandvlees), eerst werd een bijholteonsteking geconstateerd, toen kreeg ik te horen dat mijn kies met kroon (die reeds behandeld is met een wkb) een ontsteking zou hebben, dit was jaren geleden al zichtbaar op de foto's. Nadat de klachten nu nog niet over waren zou het aan de kies daarnaast kunnen liggen die een oude vulling heeft. Deze is inmiddels ook vervangen maar de klachten blijven....
De tandarts vertelde me wel dat mijn tandvlees tussen de kies met kroon en de kies met vulling behoorlijk ontstoken is terwijl ik ook al bij de mondhygieniste ben geweest en zei mij alleen vertelde dat mijn tandvlees geïrriteerd is.

De klachten die ik heb zijn:

-kloppend/zeurend gevoel aan tandvlees tussen de bovengenoemde kiezen en soms het tandvlees rondom kroon
-zeurend gevoel aan kies recht beneden de bovengenoemde kiezen
-gevoelig met koud/warm/zoet
-licht opgezwollen klier linksboven/achterin kaak die gevoelig is als ik dr van binnenuit op druk
-zo af en toe oorpijn
-beurs gevoel ter hoogte van jukbeenderen

Ter info de kiezen bevinden zich in de linker bovenkaak en de klachten zijn onstaan 2 weken nadat ik een kies rechtsboven moest laten trekken.

Ik ben nu eigenlijk echt ten einde raad en ik vraag me af of onstoken tandvlees (+onsteking boven mijn kroon) dit allemaal kan veroorzaken of wat het anders kan zijn. Ben nu al zo vaak bij de tandarts geweest en elke keer komt er iets anders uit maar geen oplossing voor mijn probleem. Inmiddels heb ik al een lening af moeten sluiten om alle kosten te kunnen betalen (ivm inzetten implantaat/WKB/vulling/foto's/mondygieniste etc)

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!