*naam tandartspraktijk: verwijderd door beheer*

Author:
nina_88
Posted:
zo, 04/01/2007 - 23:59
ik ben al een tijdje op zoek naar een 'angsttandarts' .. ik ben pas 18 en al jaren niet meer naar de tandarts geweest i.v.m. angst ..
nu merk ik bij mezelf dat ik gaatjes heb.. en natuurlijk moet daar iets aan gedaan worden, nu ben ik mezelf moed aan het inspreken om er EINDELIJK iets aan te doen ..

ik heb het een en ander gelezen over de *naam verwijderd door beheer* en ik zou graag willen weten of jullie iets meer erover weten, misschien iemand die zijn eigen ervaring wil delen ?
hoe stom het ook klinkt (ik schaam me hier ook vreselijk voor!!) om de een of andere reden heb ik mezelf ingebeeld dat al mn tanden getrokken moeten worden en ik jong tandloos blijf (hier kan zelfs ik om lachen!!!!)
terwijl op het eerste gezicht is er niks aan de hand, is er niks te zien aan mijn tanden.. gewoon netjes verzorgd, wit.. maar jah.. die paar gaatjes baren me wel zorgen... waarom?? dat weet ik ook niet... :cry: :cry: :cry:
Moon

Wij noemen hier zo min mogelijk namen van tandartsen. Daarom vragen we u om reacties graag via de PB (prive bericht) te sturen.
ma, 04/02/2007 - 06:50 Permalink