mond blijft dicht na verstandskiezen trekken

Author:
iks
Posted:
za, 11/02/2002 - 19:51
Afgelopen maandag zijn twee van mijn verstandskiezen (onder en boven) getrokken. Ik was totaal gechockt door de napijn, had geen idee, want het trekken ging zo makkelijk, dacht ik. Ik kan nu nog steeds mijn mond niet open doen. Alleen dunne koekjes krijg ik naar binnen, verder eet ik soep. Zes patatjes en pas na twee uur verdwijnt met een ibuprofen 600 de pijn. Wanneer kan ik weer eten?
Vanmiddag zag ik een kind van zijn fiets vallen en ik slaakte een kreet. Daarbij ging het weer helemaal mis. Het doet nu, vier uur later nog steeds erg pijn in mijn onderkaak.
Wanneer voel ik mij weer normaal mens?!
Moon

Het kan lang duren voordat de pijn helemaal over is. Dat je zo'n pijn hebt komt geloof ik doordat ze verdoving in je kaakspier spuiten! Bij mij is er een verstandskies getrokken en ik heb er ongeveer twee weken last van gehad! Maar de pijn werd na verloop van tijd wel steeds minder. Hou het in de gaten, als je er te lang last van blijft houden, moet je gewoon je tandarts even bellen!

Sterkte
zo, 11/03/2002 - 15:17 Permalink
jootje

Hoi,

Heb je al contact opgenomen met je arts? Toen ik mijn verstandskies liet trekken werd me verteld dat ik moest bellen als het na drie dagen nog niet beter ging. Op de vierde dag kon ik mijn mond nog niet open krijgen en had veel pijn. Bleek ik een ontsteking te hebben. Dit was gauw opgelost gelukkig. Dus voor de zekerheid morgen even bellen misschien?
Beterschap

Groetjes, Jootje
zo, 11/03/2002 - 21:01 Permalink