Last van mijn 'neppe' tand

Author:
Mrs.Stip
Posted:
di, 02/18/2014 - 21:39
Hallo,

Ik ben dankzij een ongeluk paar jaar geleden een voortand kwijt geraakt en de tandarts heeft er toen iets tussen 'geplakt'. Ik heb geen idee hoe ze zo iets noemen. De juiste benaming heb ik ook nooit geweten vandaar mijn vage onderwerp.
In ieder geval twee weken geleden ging ik naar de tandarts in de hoop dat hij mij kon verlossen van de pijn. De tand bloed en ik kan drinken of eten verdragen. Volgens hem was er niks aan de hand en ook niks mis met de wortel. OK. Dan maar hopen dat het weer weggaat en desnoods pijnstillers slikken. De week erop moest ik naar de orthodontist en zij zei mij heel duidelijk dat er een scherpe rand tegen mijn tandvlees aan zat met een gaatje vol rotzooi en dat de tandarts het moest verhelpen. Prima.

Nu ben ik vandaag dus weer naar de tandarts gegaan en hij kijkt er naar en doet vervolgens niets. Hij kan er niks aandoen. Ik had hem al duidelijk gemaakt dat ik dagelijks 6 paracetamol slik en alleen drink met een ritje. Ik werd na vijf minuten gewoon weer de kamer uitgezet met belachelijk veel pijn. Ik heb nu zelfs de neiging om de tand eruit te trekken, zo'n pijn.

Dit was zo een beetje mijn verhaal - wat kan ik volgens jullie het beste doen? Ik heb namelijk geen verstand hiervan maar ik kom ook geen stap verder zo.

Alvast heel erg bedankt.

Groet