Last van kies, tandarts kan geen oorzaak vinden.

Author:
Acn76
Posted:
ma, 07/08/2019 - 23:09
Ik heb nu al 5 dagen ontzettend veel last van een van mijn linkerbovenkiezen. Het is een soort stekende pijn, maar ik weet niet precies van welke kies de pijn komt en de pijn verdeelt zich een beetje.
Ik ben al 3 keer naar de tandarts geweest, die heeft foto’s gemaakt en met een koud watje tegen mijn tanden gedrukt, maar niks kunnen vinden wat de oorzaak zou kunnen zijn. Wel heb ik in 1 van die kiezen een hele diepe vulling zitten, waar ik af en toe nog last van had als ik koud water dronk bijvoorbeeld.

Ik heb alle soorten pijnstillers geprobeerd, maar niks helpt. Heb al dagen niet kunnen slapen van de pijn. Enige wat een beetje helpt is als ik mijn tanden spoel met koud water, dit helpt dan alleen voor 1/2 minuten en daarna begint te pijn weer. Ik ben niet verkouden en heb ook geen koorts.

Iemand hier ervaring mee?
vV

dat pijn gedempt wordt door spoelen met koud water wijst op een ontsteking waarschijnlijk een pulpitis . Foto is niet heilig. Met nog een keer goed zoeken moet de boosdoener te vinden zijn. Die met diepe vulling is wel hoofdverdachte, maar is niet 100% zeker.
di, 07/09/2019 - 13:05 Permalink