kloppende pijn na wkb

Author:
tingobop
Posted:
za, 04/18/2015 - 10:45
hallo,

Ik heb ineens wel heel veel problemen met mijn kiezen.
het begon 2 maanden geleden rechts met kramp in de kaak .toen een wkb behandeling gedaan en nu is de kies nog gevoelig,

maar aan de andere kant kreeg ik ineens last van een kies die gevoelig werd. en nog een andere kies die erg gevoelig was bij koud en warmte . de tandarts heeft gisteren stikstof erop gedaan en ik voelde een felle pijn naar binnen trekken en de kies bleef gevoelig daarna. dus opengemaakt voor een wkb , toen de verdoving erin zat voelde ik het aan een kies boven nog zeuren ,de kies die gevoelig was. de tandarts zei ik kan er maar eentje tegelijk verdoven dus hij begon te boren in de gevoelige kies, daar voelde ik helemaal niets van .hij begon al een vermoeden te krijgen want dat klopte niet zei hij. dus de zenuw was al afgestorven. ik heb daar echt helemaal niks van gemerkt .nooit last gehad van die kies tot voor kort dat die gevoelig werd bij aanraking. dus de tandarts de vijl erdoor gehaald .dit was een beetje gevoellig soms toen die door de punt ging maar niet echt pijnlijk, dus medicament erin en dicht maken .

toen de andere onderkant gedaan waar de verdoving al in zat dit was veel pijnlijker maar goed zenuw eruit geboord enz. en ook dicht gemaakt. ik voelde het steeds wel steken onder de verdoving .toen de verdoving was uitgewerkt wat pijn gekregen ook.

maar nu komt het gister avond. ineens heel veel pijn gekregen aan de dode kies. man ik ging dor de grond van de felle pijn. en het begon ineens heel erg te kloppen. het leek wel of mijn hart erin klopte zo erg. oei dacht ik dat word vast niet slapen. maar heb ibuprofen 600 genomen en er nog een paracetemol bij genomen ,en heb ook nog een kuur anti biotica meegehad waar ik gelijk mee begonnen was. en wonderwel wel goed geslapen maar de volgende ochtend stond ik op en begon het weer pijnlijk te worden. vernadering van positie denk ik zelf waardoor de pijn weer toeneemt. nu hoop ik dat anti biotica iets gaat uithalen .. zie er al tegen op om de tweede behandeling te laten doen. ..is er dan kans dat de kies eruit moet bij zoveel pijn.. en waarom doet dit zoveel pijn? de kies was toch al dood???