1 post / 0 nieuw
Kloppende Kies lang na WKB
door Toothfairy Tina zo, 12/09/2018 - 11:38
#1

Hoi allemaal,

In september heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad in mijn kies linksboven. Hier was ik erg gelukkig mee, want de desbetreffende tand zorgde al jaren voor hoofdpijn en last. Na de behandeling heb ik vrijwel geen last gehad, en alles ging prima. De kies rechtsboven werd ook meteen gevuld, en ik kon de wereld weer aan.

Echter begint de WKB-kies op te spelen. Ik klem mijn kaak nogal op elkaar omdat ik last heb van financiele stress, dus ik dacht dat het misschien daar vandaan kwam. Ik voel constant een druk op de kies, alsof hij uit elkaar wil, en regelmatig als ik me inspan voel ik mijn hart kloppen. Dit is nu een weekje aan de gang. Ik kan ook niet kauwen aan die kant omdat ik het gevoel heb dat de tand 'te lang' is daar, alsof er iets op het kauwvlak ligt.

Die behandelingen destijds hebben me financieel hard getroffen (al ben ik er wel blij mee) en daarom ben ik eigenlijk een beetje bang. Betekent dit dat er een ontsteking in zit? Of kan de vulling te hoog zitten? (En waarom speelt dat nu pas op?)

Ik hoop dat iemand me wat advies kan geven.
Dank u wel Smile

Toothfairy Tina
Offline
Laatst gezien: 6 maanden 1 week geleden
Geregistreerd: 12/09/2018 - 11:25