kiespijn na wortelkanaalbehandeling 8 maanden geleden

Author:
margjek
Posted:
wo, 03/19/2003 - 08:16
Hallo,
In juni heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad na 2 maanden pijn. de tandarts heeft alles verholpen. maar nu heb ik sinds gister weer een flauwe pijn. steeds van die zeuraanvallen, soms heftig, soms licht en de kies is gevoelig. ik kan hem niet goed aanraken en is gevoelig bij koud en warm . moet ik nu even afwachten hoe het zich ontwikkeld of kan ik beter gelijk de tandarts bellen???
Moon

Mijn advies:
Ik zou gelijk bellen. Je word niet vrolijk van pijn in je mond. Het klinkt heel rot. Als je je tandarts belt, kan die wat aan de pijn doen. Misschien zit er alsnog een ontsteking of zijn je wortelpunten onstoken.
Sterkte!

Groetjes Monique
wo, 03/19/2003 - 14:21 Permalink
margjek

Heb gister trouwens de tandarts maar gebeld. Die zij dat het vaak te maken heeft met verminderde weestand... en dat kan want ik ben ook verkouden. Hij zei dat het het beste is even af te wachten, want al die rommel als anti-biotica enzo is ook slecht. Het gaat overigens goed, heb geen pijnstillers nodig. de kies is af en toe gevoelig en reageert heftig bij kou!
do, 03/20/2003 - 08:46 Permalink
margjek

Heb gister trouwens de tandarts maar gebeld. Die zei dat het vaak te maken heeft met verminderde weestand... en dat kan want ik ben ook verkouden. Hij zei dat het het beste is even af te wachten, want al die rommel als anti-biotica enzo is ook slecht. Het gaat overigens goed, heb geen pijnstillers nodig. de kies is af en toe gevoelig en reageert heftig bij kou!
do, 03/20/2003 - 08:46 Permalink
margjek

Heb toch maar een afspraak gemaakt. morgenmiddag. De pijn is wel stukken minder en ik heb meer het idee dat er een gaatje zit dan een ontsteking .. dus ff checken maar
ma, 03/24/2003 - 14:58 Permalink