Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Kiespijn na vullen van gaatje | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Kiespijn na vullen van gaatje
Nytess
Offline
Laatst gezien: 8 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 09/11/2019 - 14:14
door Nytess wo, 09/11/2019 - 14:26
#1

Hallo,

Ik heb 2 weken geleden (28 Augustus) twee gaatjes laten vullen aan mijn rechterkant, nadat ik een week daarvoor gaatjes aan de linkerkant heb laten vullen.
Nu heb ik de eerste week erg veel last gehad van de linkerkant, gaatjes zijn toen lager gemaakt en daarna nergens last meer van gehad aan de linkerkant..
De rechterkant heb ik vervolgens ook niet erg veel last gehad, tot afgelopen weekend. Het viel me op mijn tanden op elkaar zetten en hierbij een beetje druk te zetten, ontzettend veel pijn doet, een soort stekende pijn. Dit werd wel weer minder afgelopen twee dagen, maar vandaag heb ik er weer ontzettend veel last soms als ik druk zet op deze kies. De pijn komt dus niet altijd, misschien 8 van de 10 keer wel. Het eten aan deze kant doet niet ontzettend veel pijn. Het is gevoelig, vooral koud/warm eten, en heel af en toe een ander soort pijn, maar geen "stekende" pijn zoals wanneer ik mijn tanden op elkaar zet en druk erop zet.

Nu ben ik als de dood van de tandarts en was de afspraken van 2 en 3 weken geleden dan ook omdat ik al 5 jaar niet was geweest. Ik ben ontzettend bang dat ik toch terug moet gaan, maar ik vroeg me of of deze pijn ook kan komen door de vulling? De tandarts heeft gezegd dat het wat pijn kan doen en gevoelig kan blijven voor 1 tot 2 maanden en dit blijf ik mezelf nu ook vertellen, maar ik heb geen idee of deze pijn daaronder valt.

Is er iemand die me misschien kan gerust stellen dat het door de vulling komt? Of moet ik toch de moed bij elkaar halen en de tandarts bellen? Sad