Kiespijn na het gebruik van ragers.

Author:
Goudlokje1
Posted:
ma, 10/21/2019 - 13:14
Hallo allemaal,

Ik vroeg mij af of er hier mensen zijn die dezelfde ervaring wel eens hebben gehad.

Afgelopen zaterdag kreeg ik ineens hele heftige kiespijn. Het voelde alsof iemand mijn kies eruit probeerde te trekken, ik heb huilend op de bank gelegen van de pijn.
Ik ben naar een spoedtandarts gegaan en die ontdekte een gat in mijn achterste kies. Hij heeft deze gevuld, en de rest van mijn kiezen getest door middel van erop te tikken en dit was niet gevoelig. Hij zei dat de rest er allemaal netjes uitzag.

Nu heb ik de rest van de avond nergens meer last van gehad. De volgende dag begon het smiddags ineens weer, niet zo heftig maar wel irritant aanwezig. Later in de middag was het weg. Nadat ik mijn tanden heb gereinigd met een ragertje begon het weer.

Nou, uiteindelijk naar bed gegaan, volgende ochtend niks aan de hand. Na het eten weer mijn tanden rageren en ja hoor, het begint weer. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen? Ook heb ik iets een ijzerachtige smaak in mijn mond, en ik heb het idee dat het daar vandaan komt waar de pijn ook zit...
Het is nu geen hele heftige pijn maar steeds een hele irritante steek en het is echt maar een seconde steeds en dan trekt het weer weg. Maar die ene seconde doet best pijn!
Lieneke

Na het vullen is het tandvlees vaak wat geïrriteerd en is meestal de vulling ook niet heel erg glad. Misschien kan je even wat tandpasta voor gevoelige tandhalzen gebruiken en dit op de rager doen. Als het goed is, neemt de pijn af. Zo niet, trek dan aan de bel.
do, 10/24/2019 - 12:18 Permalink