Kiespijn in meerdere kiezen links zowel boven als onder

Author:
Helena90
Posted:
ma, 02/18/2019 - 19:28
Ik ben al 10 keer naar de tandarts geweest omdat ik me ongerust maak over mijn gebit. Ik had haren problemen en had angst, ben toen overgestapt van tandarts. Geweldige tandarts, heel mijn gebit weer op orde gemaakt en stap voor stap is de angst afgenomen. Ook bleek ik tandvleesontsteking te hebben en ga daarvoor naar een mondhygienist. Ik klem met stress of spanningen mijn kiezen op elkaar. Dit geeft wel pijn maar is anders dan ik nu ervaar.

Ik heb constant pijn, lig er wakker van, eten doet zeer warm en koud is wel gevoelig maar dat had ik daarvoor ook al in hele gebit. Het is nu kiespijn maar weet niet in welke kies omdat het overal zit in de linkerkant zowel onder als boven. Al 10 keer bij de tandarts geweest niks te zien op foto’s, geen vreemde reacties met tikken of watjes, vullingen vervangen (op mijn verzoek want vertrouwde de vullingen niet meer). Tandarts weet er geen raad mee en wilt best een wkb doen voor me maar ik kan geen kies aanwijzen die het is en er is geen ontstekingen te zien of probleem. En om overal nou wkb in te gaan doen als voorzorg (mijn voorstel) vond hij overdreven en leek hem ook geen goed idee.

En nog heb ik pijn!!! Ik moet tramadol slikken om de pijn te dempen. Heeft er iemand hier ervaring mee? Of tips ? Ik wil graag van de pijn af maar weet niet waar te beginnen. Ik loop er nu al 1,5 jaar mee.