kies naast getrokken verstandskies nog steeds gevoelig

Author:
tingobop
Posted:
do, 06/04/2015 - 11:03
ik heb een probleem met een kies naast een getrokken verstandskies. deze kies was voordat de verstandskies getrokken werd al gevoelig en is dat nu nog. de verstandskies die getrokken is was precies hetzelfde gevoelig als de kies ernaast. aan de getrokken verstandskies hing een abces aan de wortel. de tandarts dacht eerst dat de kies ernaast mee gevoelig was maar dat geloof ik niet.het is nu al een tijdje geleden dat de verstandskies getrokken is.de wond geneest goed maar de kies ernaast blijft dezelfde gevoeligheid dus houden.ik ben dus bang dat de kies ernaast is aangestoken door de verstandskies en nu ook een abces aan de wortel heeft hangen. is dat mogelijk????

het is ook vreemd dat als ik in bed lig en op de kant van de kies ga liggen.de kies dan zeer hoog aan gaat voelen.ook voelt de kaak dan een beetje stijf aan.en als ik op de andere kant lig niet.of op mijn rug dan ook niet maar de kies blijft dan wel altijd de gevoeligheid houden maar voelt dan alleen niet hoog aan.dus alleen bij erop de liggen gaat hij hoog aanvoelen en de kaak wat stijf trekken.

dit had ik al sinds de problemen met mijn gebit begin dit jaar begon met de verstandskies met uitzondering van dat de kies hoog aanvoelde .maar het lijkt wel of het probleem zich voortgezet heeft in de kies ernaast. een soort kramp in de kaak bij het erop liggen.ik heb ook al verschillende kussens geprobeerd maar daar ligt het ook niet aan. voorheen sliep ik al jaren op hetzelfde kussen zonder problemen.

ik vind dit toch allemaal wel erg bijzonder vreemd.pijn aan de kies heb ik niet, maar de kies heeft 3 maanden gelden wel een wkb gehad. dus de zenuw is eruit.