2 berichten / 0 nieuw
#1
Kies half getrokken
door jacks wo, 10/10/2018 - 18:54

Paar dagen terug heb ik mijn verstandskies laten trekken, maar het was maar half getrokken. DIt heb ik aangegeven bij de tandarts en die gaf als antwoord dat als je klachten hebt dat je terug kan komen om dan volledig uit te trekken. Nu vind ik dit na een tijdje denken onzinnig, want A: je bent verdoofd trek dan gelijk alles eruit B: je moet misschien in de toekomst terug komen omdat je klachten krijgt omdat die niet volledig is getrokken en dan nog een keer betalen om de kies te laten trekken terwijl je eigenlijk al betaald om de hele kies uit te trekken ipv een deel ervan.

Klopt mijn redenering hier? Of zit ik fout?

Bij voorbaat dank voor de hulp

jacks
Offline
Laatst gezien: 5 maanden 1 week geleden
Geregistreerd: 10/10/2018 - 18:50
Ik was er niet bij, maar hoop
door vV do, 10/11/2018 - 10:17

Ik was er niet bij, maar hoop toch echt dat de tandarts iets meer gezegd heeft dan dit....Ik heb het vermoeden dat het eruit halen van het laatste stuk of door de kaakchirurg moet gebeuren, of gewoon op zich al nu een dermate groot risico op vervelende complicatie oplevert dat de tandarts ervoor kiest die slechte kant niet op te willen gaan, in jouw belang.
Dit is een vervelende, onverwachte complicatie. Meestal lost dit zich (zonder echte klachten) vanzelf op, in die zin dat de wortel door het lichaam vanzelf langzaam aan wordt weggewerkt. levert het toch klachten op wordt het alsnog gang naar de kaakchirurg.

vV
Offline
Laatst gezien: 52 min 29 sec geleden
Geregistreerd: 04/26/2004 - 02:00