Kaakschanier de oorzaak?

Author:
Shaggy1973
Posted:
za, 03/30/2019 - 15:51
Ik wilde eens vragen of dit de oorzaak kan zijn van last met warm of af en toe koud drinken en eten?
Ik ben namelijk al bij de tweede tandarts gegaan voor een second opinion, het gaat dacht ik een kies die al een wortelkanaalbehandeling had gehad en heel goed gedaan is maar met warm eten of drinken ik daar echt steken bij krijg en lang duurt en daarbij het gevoel heb dat hij plopt en dan zakt de pijn ook weer. Was dus bij beide partijen en de ene dokter zei het zou de tand ernaast zijn en daar een wortelkanaalbehandeling onder gaan en de andere heeft mee doorgestuurd na de kaakchirurg en een foto gemaakt.
Daar kreeg ik te horen dat er zoals de andere tandartsen ook hadden geconstateerd niks te zien en met kloppen op de tanden ook niks zou zijn (En geen onsteking Ik heb zelf nog gevraagd voor een antibiotica kuur en die afgemaakt), nu had dus de kaakchirurg gezegd en laten blijken dat de scharnieren van mijn kaak de oorzaak zouden kunnen veroorzaken.
Maar zelf heb ik het vermoeden dat dat misschien nog niet de oorzaak zou kunnen zijn, ik heb maandag een afspraak bij de kaakfysio. Ik hoop dan misschien meer duidelijkheid.