Implantaat voortand

Author:
Chris1990
Posted:
ma, 01/21/2013 - 20:52
Ik heb zojuist te horen gekregen dat mijn voortand er uit moet ivm een gebroken wortel. Ik ben 22 jaar en was natuurlijk best boos dat dit mij moest gebeuren maar goed so be it. Nu wilde ik graag weten hoe het process gaat verlopen. Ik krreeg te horen dat het ongeveer 8 maanden gaat duren wat ik echt heel erg lang vind, Ik moet in die tijd met een plaatje rondlopen , kan iemand mij mischien vertellen hoe zo'n plaatje eruit ziet ? want ik zie er echt tegen op Ik wil niet met een rare mond lopen en wel gewoon door kunnen leven zonder mij heel de tijd bewust te hoeven zijn van mijn tanden.

Alvast bedankt,

Chris
Chris1990

Okay bedankt voor de reactie :) Het ziet er wel een beetje goedkoop uit zeg , dat er nog geen mooiere en betere opties zijn anno 2013, nu moet ik 8 maanden lang met zo'n kunsding in me mond lopen , dalijk zit ik met iemand te praten en dan schiet dat ding ineens uit me mond sjonge jonge
ma, 01/21/2013 - 22:47 Permalink
vV

wat is de voorgeschiedenis, een tand breekt niet zomaar.
En gebruik de zoekfunctie hier eens, velen zijn met globaal dezelfde vraag voorgegaan.
Verder alle waar naar zijn geld, andere opties voor de relatief korte tijdsduur zijn veel kostbaarder, zomaar factor 2, en zorgen daarnaast best wel voor problemen bij plaatsing implantaat en vervolg. Met zon plaatje is het helde traject tot de (nood) kroon erop kan afgedekt. En ja het is een aantal maanden vervelend, maar alternatief?
di, 01/22/2013 - 08:17 Permalink
Chris1990

Ik heb op een festival een duuw in me rug gekregen waardoor ik keihard tegen een paal aanknalde en zo me wortel is gebroken, ik heb 6 weken met een spalk gelopen maar dit heeft niks uitgemaakt , ik heb er vrede mee dat ik een neptand krijg maar ik wil in de tussentijd gewoon wel normaal over straat lopen en niet dat ik me moet schamen voor een raar plaatje.
wo, 01/23/2013 - 15:45 Permalink
Chris1990

Dankje voor de info , ik heb over een half uur een afspraak bij mijn tandarts. Dan krijg ik alles te horen , ik vind het estetische gedeelde net ff belangrijker , ik eet toch niet zo heel veel en snoep en frisranken al helemaal niet. Als het met praten vervelend is achja so be it , over 8 maanden heb ik weer een mooie functionerende voortand.
wo, 01/23/2013 - 16:32 Permalink