Hoera cyste onder verstands kies keurig verwijderd

Author:
lucky
Posted:
ma, 04/07/2003 - 04:08
hallo allemaal , ik had beloofd als ik mijn ingreep van het verwijderen van een erorme cyste onder twee elementen(waaronder het grootste deel onder mijn verstandskies)achter de rug had en mij een beetje goed voelde iets zou laten weten .
Nou ik ben dus 19 maart onder narcose geholpen , en heb daarna een morfine prik gekregen en 3 zakken penecilinne en na een dag en een nacht in het ziekenhuis mocht ik naar huis met een kuur van clamocyde 500 en brufen 600 en spoelwater, nou mijn kaak is wel eeruuuuug leeg hoor , maar de kaakchirurg heeft fantastisch werk geleverd hoor , ik kan niet anders zeggen , hij heeft alleen mijn element van mijn verstandkies verwijderd en heeft de andere kies gespaard , hij heeft een heel secuur werk eraan gehad want hij heeft heel de zijkant van mijn kaak open gehad omzo ONDER mijn zenuwbaan alle resten van de cysten KEURIG te kunnen verwijderen.
Ik heb natuurlijk wel wat napijn gehad en gewoon eten moet ik ff vergeten omdat mijn kaaklijn erg fragiel is doordat de cyste mijn kaak aangetast had(groeit weer aan verzekerd de arts)maar gelukkig was het goedaardig en vond ik allemaal 100% meevallen.
Ik eet nu al gemalen voedsel en het gaat steeds beter, ik wil zeggen dat ik een heel goede kaakchirug heb , want je wil niet weten
hoe groot het GAT onder mijn verstandskies is en wat de pijn betreft, viel erg mee .
Ik hoop dat mijn kaak voorspoedig hersteld en na de 23e april als ik op controle moet
laat ik nog ff wat weten . iedereen die toen met mij meeleefde heel erg bedankt , en als iemand dit leest , BLIJF NOOIT MET IETS WAT ONDER JE TANDEN OF KIEZEN ZIT DOORLOPEN,en dan hopen dat je net zo`n kundige kaakchirurg als ik tref (MEEN IK ECHT) want mijn kaak had kunnen breken (nu ook als ik niet voorzichtig ben ) maar met zo`n 3 maanden ben ik al een heel end zegt de arts
Groetjes , Lucky
terry

Hoi leuk om te horen dat het heel erg mee gevallen is.En ook dat het goedaardig was,perfeckt hoor.nu alleen nog wat laten genezen op het gemakje en alles komt in orde.
Een dikke pluim voor jou,want zo ingreep is toch best wel spannend,Maar zoals je ziet de pijn valt heel erg mee.veel suc6 met genezing.en natuurlijk met de vriendelijke groeten van terry.
di, 04/08/2003 - 13:45 Permalink