hoelang houd een kroon?

Author:
Becky
Posted:
wo, 11/14/2018 - 14:34
Ik heb pas mijn verstandskies laten trekken, en de kies ervoor is gevuld. en dan weer een kies verder zit een kroon, de kroon doet nu raar, hij is gevoelig geworden (niets te zien geweest op röntgen trouwens)
Alleen warm en koud is lichtjes gevoelig, verder nergens last van. Het zou kunnen dat hij wat los is gaan zitten, ik voelde ook een keer een licht kraakje, geen idee wat dat was? misschien door de behandeling van de kies ernaast?

Deze kroon heb ik nu rond de 10 jaar. Hoelang gaan die dingen mee? En moet ik dan een hele nieuwe als die op is? of kunnen ze die gewoon weer terugplakken als die los gaat zitten?
vV

als hij gewoon los is gaan zitten kan hij terug geplaatst worden. Moet je niet te lang mee wachten want hij lekt als ie los zit, en dan krijg je aantasting eronder, wat ook nog sneller gaat dan een nieuw gaatje. Is er een klein beetje aantasting kan hij meestal ook nog teruggeplaatst. Is er met de basis meer aan de hand zal er een nieuwe moeten komen nadat die basis weer hersteld is. Is dat te ver omdat de aantasting al lang gaande is kan de hele kies verloren gaan.
do, 11/15/2018 - 10:30 Permalink