HELP verstandskies getrokken

Author:
Bram-van-gerwen
Posted:
za, 02/22/2020 - 17:15
Hallo, ik heb dinsdag 2 verstandskiezen laten trekken bij de kaakchirurg, rechtsboven en rechtsonder, nu heb ik steeds een zeurend gevoel aan de onderkant en het gevoel alsof er iets in zit, ik zie ook iets wit/grijs in zitten maar ik krijg het er niet uitgespoeld, soms komt er ook nog een beetje bloed uit, hoort dit zo?
bjornekkel

Hallo Bram,

Ik heb 31 januari al mijn verstandskiezen laten trekken onder narcose. Dit omdat mijn angst voor tandartsen de laatste jaren erg groot is geworden.. Er zitten drie gaatjes dicht en 1 is nog open, die heeft te kampen met een vertraagde wondgenezing, deze spoel ik dagelijks uit met (lauw) zoutwater maar ook hier zie ik soms wot/grijs zitten wat ik er niet uit krijg. De tandarts heeft hem deze week ook twee keer uitgespoeld en heeft er niets over gezegd. Wel is er kenbaar gemaakt dat de wond een klein beetje lijkt te ontsteken en dat kan zeuren. Nu doet de wond bij mij zoveel pijn dat ik nachten wakker lig, als ik koud water slik/spoel zakt de pijn af. Ik kan niet exact antwoord geven op je vraag, daarvoor zou je echt naar een tandarts toe moeten.
Wel is aan te raden er voorzichtig mee om te gaan, zodat de wond ook de kans krijgt om zelf goed te gaan genezen. Ik heb waarschijnlijk te hard gespoeld waardoor het bloedpropje los is komen te zitten, en deze eruit gegaan is. Hierdoor vertraagd de genezing.

Ik volg je bericht wel even, want het is nog altijd eng, wat er na de behandelingen nog kunnen gebeuren.
Ik ga morgen weer naar de tandarts omdat deze pijn niet meer dragelijk is.

Laat je het even weten hoe het bij jouw afgelopen is? Beterschap en hoop dat je er minder last van hebt.

Groetjes,
Bjorn
ma, 03/02/2020 - 01:01 Permalink