HELP extreem gevoelige tanden

Author:
kessel
Posted:
do, 11/14/2013 - 22:16
Ongeveer 2 maanden geleden ben ik naar de tandarts geweest om maarliefst 6 gaatjes te laten vullen (vooral in mijn kiezen en tussen mijn tanden)
Op het eerste gezicht lijkt mijn gebit gezond. Maar ze maken altijd foto's omdat ik tussen mijn kiezen veel gaatjes heb. Destijds was dat ook het geval.
Een maand geleden ongeveer begon de pijn, inmiddels doet het pijn bij alles wat ik eet of drink. Al is het bijvoorbeeld een boterham. Alles lijkt extreem koud of zuur te zijn en het trekt door in mijn hele kaak. Alles wat ik eet moet lauwwarm zijn of ik crepeer van de pijn. Ik kan alleen nog maar neutrale en lauwe of warme dingen eten
Ik heb 2 soorten tandpasta geprobeerd zowel sensodine voor het glazuur als elmex professional. Ik poets 2 x per dag ( 1 x elektrisch en 1 x met een kindertandenborstel zodat ik overal goed bij kan )

Nu is mijn eerste gedachte, zo snel mogelijk naar de tandarts toe! Maar aangezien ik daar dit jaar al en wel 400 euro aan heb besteed zit ik ruim boven mijn verzekering.
Ik ben bang dat ze weer extreem veel gaatjes vinden en weer 400 euro mag betalen. Het liefste wacht ik tot januari voor ik weer ga.

Ik was benieuwd of dit voor jullie herkenbaar is, of het bijvoorbeeld aan de vullingen kan liggen. En of ik mogelijk ook vrijblijvend advies kan krijgen van een tandarts of een goedkopere oplossing is zoals een coating of iets dergelijks.
Misschien kan iemand mij ook wel een huishoudelijke tip geven?

Alvast heel erg bedankt voor de reacties.