hebben jullie dat ook?

Author:
Moon
Posted:
vr, 08/30/2002 - 19:00
Even een vraagje...
Ik ben omdat ik heel bang voor de tandarts ben, een aantal jaren niet meer gegaan. Nu ben ik de laatste tijd weer heel braaf aan het gaan, maar heb steeds van die vervelende dingen. De ene pijn is nog niet over of de volgende kondigd zich al weer aan. Soms denk ik dat ik me aanstel omdat ik er te veel mee bezig zou zijn, maar t doet echt pijn! Heeft nog iemand dat, of ligt het gewoon aan mij???
Bedankt!
Groetjes
tumke_24

ik heb precies hetzelfde gehad ja.
ik ging na 2 jaar ook braaf weer en kreeg last ik liet me behandelen en sindsdien blijf ik met me tanden sukkelen VERSCHRIKKELIJK gewoon!
do, 10/03/2002 - 17:17 Permalink
Moon

TWEE JAAR??? Crisis, dan heb ik nog meer dan een jaar te gaan. Vind het wel weer genoeg geweest, maar ben bang dat t volgende zich alwer aan t aankondigen is... uitstellen zolang het kan....

Bedankt voor het reageren. Ik was a bang dat de tandarts ging denken dat ik alles bedacht... Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit heeft! Ben blij dat je even hebt gereageerd!

Groetjes Monique
do, 10/03/2002 - 19:08 Permalink
saihulud

misschien wel achtergesteld werk ?
15 jaar geleden ben ik ook gestopt met gaan , omdat ik met mijn tandarts niet uit de discussie kwam van het wel of niet trekken van verstandskiezen.sinds 4 maanden heb ik gelukkig weer een tandarts, en wat blijkt , die zegt precies het zelfde.. twijfel dus niet aan de expertise van je tandarts. en lot genoten vind je altyd wel een een forum zoals dit..
vr, 10/04/2002 - 14:19 Permalink
Moon

ik twijfel niet aan mijn tandarts. mijn tandarts is een supervent. Maar het viel mij gewoon op, dat ik het ene probleem na het andere kreeg. Ik dacht van mijzelf dat ik me aan het aanstellen was (en wat zou de tandarts dan wel niet van me vinden als ik om elk wissewasje hem ga bellen, terwijl er niets aan de hand is!)
Ik vroeg me af of ik de enige ben of dat er nog meerdere mensen zijn die dit hebben!!!!

Achterstallig onderhoudt??? Terwijl ik geen gaatjes meer heb? Ik krijg last van mijn ene kies en vervolgens begint de andere kies waar de tandarts niets aan gedaan heeft???

Wat t is is het, en ik draag het dapper hoor! (ook al vind ik mijzelf soms best zielig!!!)
vr, 10/04/2002 - 15:54 Permalink