2 berichten / 0 nieuw
Harde knobbel bovenkaak
Umutlu
Offline
Laatst gezien: 1 week 1 dag geleden
Geregistreerd: 01/03/2021 - 22:53
door Umutlu za, 02/20/2021 - 21:53
#1

Hoi,

Ik heb een vraagje.

26 januari heb ik rechts zowel boven en onder mijn verstandskiezen laten trekken. Het helen is voorspoedig gegaan en gelukkig heb ik nergens last van.

Nu is mij opgevallen dat ik naast waar mijn verstandskies is getrokken aan de binnenzijde van mijn bovenkaak een harde knobbel voel. Het is niet scherp en voelt rond, maar hard als kaakbot. De knobbel heeft geen andere kleur dan omliggend tandvlees.

Natuurlijk neem ik maandag contact op met mijn tandarts, maar stom als ik ben ben ik toch gaan Googlen. Natuurlijk kom ik de grootste horrorverhalen tegen waardoor ik toch wel angstig ben. Naast horrorverhalen over kanker las ik ook over tori, maar dat in de bovenkaak dat eigenlijk dan of op de mediaan zit of aan de buitenzijde van de bovenkaak, en niet de binnenzijde.

Enige experts aanwezig die dit soort knobbels hebben gezien na een extractie? Misschien zat hij er ook wel voor de extractie, maar valt het nu op met mijn tong omdat de kies ontbreekt, dat kan natuurlijk ook.

De knobbel is dus pijnloos, goed voelbaar en knetterhard als bot. Ook als ik er op druk voel ik geen pijn. Tussen de plek waar de kies zat en de knobbel zit ook gewoon “plat” tandvlees, even breed als de knobbel ongeveer.

Ik hoop dat iemand mij gerust kan stellen, want ik vreet me inmiddels toch best op van zorgen.

Niemand?
Umutlu
Offline
Laatst gezien: 1 week 1 dag geleden
Geregistreerd: 01/03/2021 - 22:53
door Umutlu zo, 02/21/2021 - 22:58

Niemand? Sad