Gevoelige tanden of ontsteking!?

Author:
Ryanne86
Posted:
za, 12/15/2018 - 08:04
Hallo!

Graag wil ik jullie advies.
Afgelopen jaren heb jk meerdere zenuwbehandelingen gehad. Elke keer uitte deze het anders.
De eerste keren was het meteen pijnlijk en zeer duidelijk welke tand het was. Een van de keren had ik de helft van mijn gezicht dik. Totaal geen pijn. Was de zenuw van mijn hoektanden al zo ontstoken dat ze zenuw weg was.
De laatste keer heb ik maanden rondgelopen dat mijn tandvlees zeer deed. Als ik er over wreef voelde zo lekker. Buiten fietsen moest ik mijn mond dicht houden want die kou er in. Zooo zeer. Dat gevoel werd zo pijnlijk dat ik alleen maar mijn tanden aant het wrijven was. Foto’s gemaakt maar niets te zien. Ineens werd ik wakker met een suppper zere voortand. Heeft de tandarts die behandeld en weg waren alle klachten. Al moet ik zeggen dat de tand gevoelig blijft. Vooral erboven op het tandvlees.

Paar maanden geleden had ik gaatjes voor mij rechts boven in de kiezen. Tandarts zei al dat hij dicht op de zenuw zat. Maar aanzien hoe t gaat.
Naja niet dus maar met vriend ubro toch makkelijk te doen. Maar warm drinken voelt toch niet lekker.
Nu na al die maanden nog niet. Afgelopen week word het weer heftiger dat ik echt niet zonder ubro kan. Vannacht werd ik et wakker van. Wederom voelt wrijven over het tandvlees daar lekker.

Weet iemand waarom ik dit zo voel?
Wat kan ik er tegen doen?
Mijn tandartspotje is leeg. Kan nu deze maand het echt niet gebruiken.
Ik poetste al jaren met sensodyne. In eens kreeg ik aften daarvan in mijn mond. Nu gebruik ik zendium en is t goed. Maar deze is lang niet zo fris. Dus toch x weer sensodyne gepakt en meteen alles weer geïrriteerd.
Heel ander probleem denk ik maar wou het ook even noemen.

Groetjes Ryanne