Getrokken kies maar nu een onsteking er naast?

Author:
r.waslander
Posted:
di, 01/08/2002 - 17:33
02-01-2002 is mijn linker bovenkies getrokken deze was helemaal verrot en het koste de arts dan ook 1,5 uur en 5 verdovingen om alle stukken er uit te halen..
Ondanks de verdovingen en peinstillers die ik zelf al had geslikt deed het verschrikkelijk zeer, de kies kwam er in 4 stukken uit.. gaasje er op... maar de pijn was ondraagelijk.. ik had al twee dagen niet geslapen, en kon dat nu nogsteeds niet van de pijn.. 4 pijnstillers per 3 uur neem ik in....het slapen gaat heel slecht.. ik durf niet te spoelen hou mijn mond zoveel mogelijk gesloten... maar in de dagen er na werd mijn wang dikker en dikker en de pijn steeds groter.. het is nu 08-01-2002 de wand is niet meer ze dik maar het wisseld de ene dag is die dikker dan de andere.de pijn was vanmiddag niet meer te houden... ben vlug naar huisgegaan.. ik vind steeds kleine stukjes tand/kies in mijn mond.. hele kleine stukjes 2 a 3 mm en flinterdun...heb vandaag voor de spiegel met een zaklampje gekeken.. en het voelde ook al zo raar als ik er met mijn tong langs gleed... nu blijkt dat op de plaats waar de kies heeft gezeten.. is de pijn eigelijk helemaal weg...gevoelig maar geen pijn.... maar aan de buitenkant helemaal boven in mijn mond steek je tong aan de buitenkant van je bovenkiez zo ver mogelijk omhoog.. precies daar is het nu helemaal wit.. met in het midden en zwart stuk... het voeld zacht volgens mij is het dood vlees.. wat aan het rotten is...
aan de buiten kant van mijn wang kan ik met mijn vingers goed voelen hoe groot het moet zijn.. het gaat hier om 1,5 a 2Cm

wat is dit en wat kan ik hier aan doen??


[ Dit Bericht is bewerkt door: r.waslander op 2002-01-08 17:35 ]
de digitale tandarts

Als een kies er met moeite uitgaat is de kans op complicaties daarna groter.

Mogelijk is het bot waar de kies eerst zat ontstoken geraakt. De kleine stukjes die u in uw mond vind, zouden stukjes bot kunnen zijn, welke afgestoten worden door het lichaam.

Maak je niet al te veel zorgen, maar in dit soort gevallen is het verstandig om naar de tandarts/kaakchirurg terug te gaan. Deze kan de wond inspecteren en zonodig schoonmaken.

Met vriendelijke groet.






[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-01-11 19:04 ]
vr, 01/11/2002 - 19:03 Permalink