Gaat er ooit een eind aan komen?

Author:
Jolie1
Posted:
di, 11/15/2011 - 17:51
In de zomer van 2010 begon het met fikste tandvleesontstekingen en pijn in m'n gebit. Meerdere keren bij de Franse tandarts geweest en toen we weer thuis waren ben ik ook talloze keren bij de tandarts en mondhygieniste geweest. Niemand wist wat er precies aan de hand was. Heb al m'n verstandskiezen laten trekken, maar ook dat mocht niet baten.
De tandvleesontstekingen werden wat minder hevig, maar de pijn in m'n gebit bleef. Het verplaatste zich van links boven naar rechts onder.
Sinds ongeveer 3 maanden heb ik een splint gekregen tegen het tandenklemmen en 4 weken geleden is er een vulling vervangen, want er was een gaatje onder de vulling ontstaan. Volgens de tandarts zou het nu gedaan moeten zijn met de klachten aan de rechterkant. Het gaatje werd pas later opgemerkt, omdat er niets te zien was op de rontgenfoto's e.d. De pijn was inderdaad verdwenen en ik was vreselijk blij. Totdat de pijn zondagavond weer op kwam zetten. Dezelfde doffe, zeurende, irritante pijn. Morgenochtend heb ik weer een afspraak bij de tandarts, maar ben bang dat ze weinig zullen vinden. Hoop stiekem dat de nieuwe vulling nog een beetje zit te vervelen en dat het met de tijd zal verdwijnen...
Heb weinig zin in weer veel pijnstillers slikken en hopen dat de pijn weg zal gaan.