Dringend :(

Author:
aapie
Posted:
di, 09/24/2019 - 22:34
Hi allemaal..

Ik ben ten einde raad.

Ik heb 9 maanden laat gehad van maagzuur klachten. Deze klachten zijn verholpen. Van de maagzuur moest in niet echt overgeven dus het is weinig in mijn mond terecht gekomen.

Op gegeef moment begon ik last te krijgen van mijn tanden en kiezen. Ik hoorde dat ik gaatjes had. Deze gaatjes zijn gevuld. Alleen waren een aantal vullingen te hoog die bijgeslepen moesten worden alleen daar had de tandarts geen tijd voor. Ik krege er erg veel last van. Ben naar een nieuwe tandarts gegaan die heeft alles netjes bijgeslepen. In bleef last houden van mijn gebit. De nieuwe tandarts opnieuw foto’s gemaakt maar alles zag er goed uit. Een paar weken later ben ik op vakntie gegaan.. tijdens de vlucht begonnen mijn gevulde kiezen weer pijn te doen. Vooral 1 kies waarvan het steeds lijkt als of ie los zit terwijl dat niet het geval is.

Ik met spoed naar de tandarts gegaan.. daaruit bleek dat de vullingen helemaal niet goed gezet waren. 3 weken later was in terug in nederland en heeft mijn nieuwe tandarts de vullingen vervangen. Helaas heeft dit mijn klachten ook niet verholpen. Inmiddels kan ik mijn kaken nirt meer goed op elkaar doen en zodra mijn tanden elkaar raken doet het pijn en passen ze niet meer in elkaar waardoor het erg vervelend is.

Niemand kan verder wat vinden op de foto’s alles ziet er goed uit. Kan het zijn da de vullingen te diep zijn af geslepen of sommige juist nog steeds re hoog zitten..? Ik heb geen idee meer en de tandartsen ook niet.

Door de pijnen kan ik ook niet eten, waardoor ik enorm ben afgevallen. Ik zit pas in mijn 20jaren. Daarnaast heeft dit invloed op mij sociale leven en kn ik niet meer werken.

Heeft iemand een idee wat de oorzaakk kan zijn?

Groetjes
aapie

Als antwoord op door vV

dan zit ik , gezien het beeld dat dat er (denk ik teveel) fixatie is op die vullingen , te denken aan een heel andere oorzaak. bv knarsen/klemmen. kan heel veel vervelende klachten geven en wordt helaas vaak gemist in diagnose.



Bedankt voor uw reactie.

Mijn linker kant voelt zo raar (te lage vullingen) sinds mijn verstandskies eruit is getrokken. Zou dat ook invloed kunnen hebben?

Groetjes,
wo, 09/25/2019 - 09:22 Permalink