die gebit ook altijd

Author:
sylviabijna23
Posted:
ma, 02/17/2003 - 00:27
hier zit ik dan, kan niet slapen van de pijn, heb wat tandarts bezoeken uitgesteld omdat ik me schaam, had net wat behandelingen gehad niet lang daarna breekt er vanalles af. stuk of 5 kiezen afgebroken.
ik schaamde me al rot voor mijn kiezen, daarna durfde ik niet te komen omdat het lijkt dat ik niets onderhoud terwijl hij mijn gebit op orde wil maken, nu durf ik niet te komen omdat ik me dus schaam én niet op controle ben geweest nu zit ik hier met pijn heel veel pijn, mijn verstandskies is afgebroken(linksonder) 1 kies verder ook afgebroken en de rest van mijn ondergebit doet pijn. laat me eens raden........een ontsteking.. wat denken jullie?
morgenvroeg maar ff bellen naar een andere tandarts hopen dat ik daar even mag komen dat hij de belangrijkste dingen doet. het is ook altijd wat, heb tijd trug allerlei behandelingen gehad, zit ik goed en wel weer thuis breekt er vanalles af.zo gaat het altijd, en nu durfde ik niet meer en nu zit ik met de gebakken peren.
hoe krijg ik eens een goed gebit?
vind je het gek dat ik bang voor de tandarts ben, ik wacht te lang tja dan doet een behandeling wel pijn ja.eigen schuld dikke bult.
de digitale tandarts

Ik hoop dat je door de schaamte niet stopt met de tandartsbezoeken.

Tandartsen zijn veel gewend en je hoeft je voor hen niet snel te schamen voor je gebit.

Misschien dat regelmatig bezoek aan de mondhygienist gecombineerd met een uitgebreide poetsinstructie en eventuele aanpassing van voeding, een positieve invloed heeft op je gebitsgezondheid.

Laat je niet ontmoedigen en heel veel sterkte.
ma, 02/24/2003 - 10:46 Permalink