cyste ONDER verstandskies (kaak bijna verdwenen)

Author:
lucky
Posted:
di, 02/11/2003 - 23:25
Nou ik hier ben ik dan met wat uitsluitsel
over (het donkere gat onder mijn verstandskies en een gedeelte ervoor)
het is een ernorme cyste die zowat heel mijn kaak verwoest heeft.
Ik wordt zo snel mogelijk (onder narcose) geholpen , ze gaan dan mijn DWARDLIGGENDE verstanskies en voor alle zekerheid ook de kies ervoor weghalen , dan moeten zij met grote presiesie de holte leeg lepelen.
Ik hou dan een HELE dunne kaaklijn over DIE
erg breekbaar is( schijnt hij nu ook te zijn ik had niet langer moeten wachten het had door kunnen breken ) en was mijn kaak gebroken.!!!!
De tandarts heeft mij vanmiddag nog gebeld( wat ik heel erg aardig vond) om te vragen hoe het was afgelopen ) en INDERDAAD dacht ze aan "K" maar de plek is Z.G. NETJTES BEGRENSD maar wel erg groot zodat zij kunnen zien dat het een cyste is .
morgen moet ik terug voor een gesprek met de operatie chirurg ,want ik moet zo snel mogelijk geholpen worden.Ik vind het allemaal best wel eng als ik zo die vehalen leest van (geen gevoel meer enzo) mar ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik nix kwaadaardig hebt, al heb ik HIER okk nog NOOIT van gehoord hoor van een cyste wel ja , maar niet ONDER JR KIES .!!!!

Ik hou jullie nog op de hoogte , en bedankt
( VERSTANDSKIESJE) voor het praatje vannacht)
heeft me mooi de nacht doorgeholpen.
Groetjes van Lucky

[ Dit Bericht is bewerkt door: lucky op 2003-02-11 23:26 ]
Moon

Jeetje mina zeg... wat vreselijk!
En ik roep nog wel heel hard dat het vast mee zal vallen...

Nou meid (???) ik wens je heel veel sterkte bij de operatie. Hou me op de hoogte!

Verder weet ik eigenlijk even niet wat ik moet zeggen....

Groetjes Monique
wo, 02/12/2003 - 07:23 Permalink
verstandskiesje

Hai Lucky,

Het klinkt allemaal vrij ernstig. Maar wat heerlijk dat het niets kwaadaardigs is! Ook hartstikke fijn dat je het ons allemaal even laat weten, want ik moet eerlijk bekennen, ik me regelmatig afgevraagd hoe het af zou lopen.

In ieder geval heel erg veel sterkte!!! Houd je ons op de hoogte hoe het verloopt? Ik denk dat iedereen hier op het forum erg met je meeleeft!!! Nogmaals heel veel sterkte met de operatie en daarna...
wo, 02/12/2003 - 15:14 Permalink