Bitje

Author:
Moon
Posted:
do, 01/16/2003 - 19:38
Hallo allemaal,

heb doordat ik heel gespannen ben, kiespijn. Die pijn wordt veroorzaakt doordat ik s'nachts mijn kiezen heel hard op elkaar druk. misschien knars is ook wel, maar dat weet ik niet, want dan slaap ik. Anderen is nooit wat opgevallen. Mijn tandarts had het ook over een bitje die ervoor zorgde dat ik mijn kiezen niet op elkaar kon drukken. Wat is dat precies en hoe zit het precies? Zou het werken? Voel je het zitten??? Van wat voor een materiaal is ht gemaakt?
Maurice

Hallo Moon,

Ik denk dat je dan een soort beugel krijgt, maar dan tussen je kiezen iets, dat die dan niet meer op elkaar komen. Ik denk dat je in het begin voelt, maar naar de hand niet meer. Maar ik weet niet van welke materiaal het is gemaakt. Wanneer ben je dan naar de tandarts geweest, wanneer zei hij dat. Wanneer moet je dan terug, voor dat. Of moet je eerst er over nadenken, en dan bellen voor een afspraaak.

Groetjes Maurice.
vr, 01/17/2003 - 00:18 Permalink
Moon

Zo! Dat zijn veel vragen!
Ik ben afgelopen maandag geweest. De tandarts vermoed dat hetr nu komt door stress. A.S. maandag studeer ik af. Heb woensdag intake gesprek gehad voor een baan en gisteren sollicitatie gesprek. Behoorlijke spanningen in elk geval. De tandarts wacht nu af, tot de stress minder is geworden, tot na de examens en als de pijn dan nog niet minder is geworden, dan is eren bitje een optie.
Ik vroeg me gewoon af, hoe het allemaal in zijn werk ging. Ik maak me zoals gewoonlijk weer eens druk...
vr, 01/17/2003 - 08:50 Permalink
Maurice

Hallo Moon,

Ik denk dat het best zo is, met stress examens. Bij de ene werkt dat op het gebit, en bij iemand anders op de maag. Ik weet niet of je een beugel heb gehad, maaar of eens gehapt. Het is vies dat happen, dat is net of je overmoet geven. En dan gaat het naar de tandtechnieker. En dan wordt het gemaakt. Anders als je na de examens naar de tandarts gaat, dan vraag hem eens voor een voorbeeld, van zo een gebite. Alvast sterke met de examens en bij de tandarts na het examen. Ik wil wel graag horen hoe het afloopt met dat bite.

Gr. Maurice.
vr, 01/17/2003 - 11:45 Permalink