Al een week last na uitwippen verstandskies

Author:
Marjj
Posted:
ma, 12/23/2002 - 20:00
Vorige week maandagmorgen heeft de tandarts mijn laatste verstandskies verwijdert (rechstonder). Dit ging niet zo makkelijk..moest bijverdoofd worden etc. Afgelopen vrijdag ben ik teruggeweest, ik verging van de pijn en liep half stoned van de pijnstillers. Kreeg een spuitje mee om met zout water te kunnen spuiten. Maar..nu dus een week na het verwijderen heb ik nog steeds enorme pijnaanvallen en een hele vieze smaak in mijn mond. Een onsteking is er echter niet! Bij de andere 3 verstandskiezen heb ik zeker weten niet zo lang zo een napijn gehad....

Voor de duidelijkheid...het tandvlees was ingeknipt en hij heeft met iets langs de kies eruit gewipt zeg maar (niet getrokken). Tandarts van vrijdag zei dat hij daar veel moeite voor had moeten doen kon ze zien. Verder zouden er oplosbare hechtingen in zitten, maar ze zitten er nog en sinds gisteren is mijn onderkaak aan de buitenzijde blauw/groen (dus onderaan mijn wang). Lijkt wel of mijn kaak gekneusd is!

Kan iemand me gerust stellen dat ik er met kerst dan minimaal vanaf ben? Ik zit er helemaal doorheen.......
nellie

Je kaak kan inderdaad een beetje gekneusd zijn. Wat je ziet is zeer waarschijnlijk een bloeduitstorting. Als je meer wilt weten over wat te doen na het trekken van verstandskiezen vul dan bij de zoekopdracht worden in als verstandkiezen,trekken, napijn etc.
Dat geeft je heel veel informatie over de onderwerpen waar je vragen over hebt.
sterkte met de feestdagen.
vr, 12/27/2002 - 18:17 Permalink