Afgebroken stuk kies ! :(

Author:
HH1982
Posted:
wo, 05/18/2005 - 23:58
Hallo, Ik heb een probleem waar ik sinds een paar dagen veel last van heb, ik heb al eerder een gaatje gehad in mn allerlaatste kies van mn ondergebit en hier is toen een vulling ingekomen ik schat iets meer dan een jaar terug, deze vulling is gebroken en ik heb nu een redelijk stuk wat er vanaf is, en dit doet erg veel pijn, ik heb hetzelfde aan dezelfde kies aan mn linker kant .. alleen is die daar een klein beetje afgebroken, ik denk dat ik opnieuw vullingen krijg nietwaar ? alleen is het probleem mischien dat ik net weg ben bij mijn oude tandarts aangezien mijn ouders zijn verhuist en zij dus automatisch bezig zijn met een nieuwe te zoeken !.. wat kan ik doen om de pijn te verzachten ? ik poets mn tanden 2x per dag en snoep bijna nooit !

ik hoop dat iemand mij kan helpen want paracetamol werkt ook niet geweldig goed :( :cry:

groetjes, Hans
minique

Ik zou zeggen: probeer toch bij een tandarts terecht te komen en wel z.s.m. want blijven rondlopen met pijn is geen doen. Bel een tandarts en leg de situatie uit.

In de tussentijd: een middel als ibuprofen werkt vaak beter dan paracetamol als het om kiespijn gaat.
Kruidnagelolie schijnt ook een verdovende werking te hebben...

:smt006 Monique
do, 05/19/2005 - 08:46 Permalink
vV

elke regio heeft zijn eigen spoeddienstregeling! en daar is geen standaard telefoonnummer voor! dus aub het 0900 nummer schrappen, dat is alleen van een bepaalde regio!

Maar inderdaad, gewoon naar de eigen tandarts toe gaan hiermee!!
do, 05/19/2005 - 10:14 Permalink
HH1982

hartelijk dank voor alle reacties !, ik heb een tandarts gevonden en ga deze maandag gelijk een afspraak maken ! Ik hoop dat ik snel verholpen kan worden :roll:

mijn dank is groot !

gegroet, Hans :smt003
vr, 05/20/2005 - 21:53 Permalink