Afgebroken kies/ontstoken help!

Author:
Manuela
Posted:
do, 07/28/2005 - 06:11
Ik heb al 2 keer een kies laten trekken door de kaakchirurch (incl. snijden en hechten). De eerste keer had ik heel erg veel napijn. De tweede keer was de kies zo ontstoken dat de verdoving dus niet hielp. Heb alles gevoeld (dus dan had ik de verdoving wel net zo goed over kunnen slaan.) Dus mijn ervaring met de kaakchirurg is niet zo geweldig...

Nu heb ik weer hetzelfde probleem (kies kapot, en waarschijnlijk ontstoken, angst is groot om weer naar de kaakchirurg te gaan).


Mijn vraag is daarom kan dat ook onder één of andere plaatselijke verdoving, narcose of iets anders gebeuren waar bij ik het eigenlijk niet voel???
Moon

Ik kan me heel goed voorstellen dat je bang bent voor de pijn. Als je ontstekingen hebt, kan inderdaad de verdoving niet werken... Vervelend hoor!!!
En je eigen tandarts kan hem niet voor je trekken???

Maar goed, hoe langer je wacht, hoe ernstiger de ontsteking, hoe meer risico je hebt op het feit dat de verdoving niet kan werken. Ik zou gewoon een afspraak maken met de kaakchrirug en het probleem aan hem voorleggen. Dat je heel bang bent om het weer te voelen. Misschien heeft ie wel één of ander "paardemiddel" wat altijd werkt.

Heel veel sterkte en laat weten hoe het gaat!
do, 07/28/2005 - 08:32 Permalink