Aantikpijn, ik maak me toch een beetje zorgen

Author:
erikr
Posted:
zo, 01/13/2008 - 13:51
Hoi één kleine kies net naast de hoektand is gevuld, nadat ik al een tijdje kiespijn daar had, hij kon helaas niet eerder behandeld worden vanwege drukte en het zag er in de eerste instantie niet zo erg uit. Hij is net tot op of boven de zenuw gevuld, kan zijn dat de zenuw al een beetje geirriteerd was, weet niet meer precies wat de arts zei.

De arts zei dus dat het in het ergste geval kon gaan kloppen en niet verdoofbaar was met standaard pijnstillers, dan was het een probleem geworden en moest ik meteen terugkomen (zou ik sowieso wel doen zei die :-) ) het zou dan alsnog een WKB worden. het zou een kwestie van afwachten worden en kon wel even duren.

Nu 2 maanden later heb ik dat dus gelukkig nog steeds niet, MAAR ik heb hou wel aantikpijn en een ijsje eten aan die kant durf ik echt niet aan :-)
Gevoelsmatig heb ik het idee dat de zenuw/kies langzaam het aan het verliezen is en het wel op een WKB zal uitdraaien, het voelt gewoon niet goed in tegenstelling tot eerdere behandelingen van andere kiezen. Misschien was de zenuw toch al aangetast.

Maak ik me teveel zorgen om niets of maakt de kies alsnog een redelijk kans te winnen?