aantal maanden na wortelkanaalbehandeling weer pijn

Author:
malcolmCAPS
Posted:
ma, 01/16/2012 - 07:21
Twee tot drie dagen terug begon het, gepaard met wat pijn in de nek en schouder. Pas deze ochtend doet m'n kies pijn en dacht ik 'oh het is dus echt de kies'. Hij voelt 'hoger' aan dan de andere tanden, en ik lees dat dit een wortelpuntontsteking kan vormen.

Hoe kan het dat dit weer ontstoken is, terwijl de behandeling een aantal maanden terug was? Ik neem aan dat het gewoon aan mij ligt :') Overigens heeft deze kies aan de zijkant (binnenkant) een uitgestoken wortel, tot zover ik me kan herinneren heb ik dat al gehad. Als ik daar met mijn vinger op druk, dan voel ik een schok. Dit had ik altijd al, lang voordat ik uberhaupt klachten had. Heeft de uitgestoken wortel ook met mijn klachten te maken?
tbierhoff

Ik denk dat er foute bactieren onder de kies zitten en deze niet goed zijn verwijdert.

Ik had laatst hetzelfde probleem en mijn tandarts vertelde dat ik een nieuwe wortelkanaalbehandeling moest krijgen, dit heb ik niet gedaan omdat het veel te duur was.

uiteindelijk ben ik bij een tandarts in Leiden terecht gekomen en die vertelde mij dat mijn vorige tandarts een beetje had lopen kloten en dat het daarom opnieuw ontstoken was. De nieuwe tandarts heeft mij behandeld en dit beviel mij stukken beter, ze werkten met de nieuwste technieken en ze staken heel veel persoonlijke aandacht in je, daarnaast is het ook nog eens de goedkoopste tandartspraktijk in omstreken en ik heb nooit meer ergens last van gehad!

Deze tandarts was ****

Bekijk anders de website voor meer info over wortelkanaalbehandeling of bel ze even.

***Geen praktijknamen op het openbare forum***
wo, 02/01/2012 - 10:25 Permalink