aanhoudende zeurende pijn na trekken ontstoken verstandskies

Author:
sosie01
Posted:
wo, 02/08/2006 - 15:55
Hallo,

Vrijdag 27 januari is mijn verstandskies onderin die ontstoken bleek te zijn getrokken. Dit ging niet zo makkelijk en heeft de kaakchirurg een gat erin geboord en met een soort krik die kies eruit getrokken. Redelijk traumatisch ondanks de verdoving. Heel gek was dat ik al weken een soort van zeurderige pijn voelde die ook tijdens de verdoving voelbaar bleef. Naar zeggen was die kies ontstoken.
De chirurg heeft een hechting gezet en me naar huis gestuurt met een antiobitica kuur.
We zijn nu dik 1 1/2 week verder en dat zeurderige pijntje houdt maar niet op. Inmiddels is de hechting er ook opgelost en er zit dus nu een megagat waar je zo in kunt kijken.
Daarnaast is mijn lip en mijn kin volledig gevoelll oos. Op zich gaat de genezing wel goed denk ik maar die pijn blijft maar aanhouden. Ik vraag me nu af of dat wel van die verstandskies komt of dat er misschien iets anders aan de hand is misschien met de kies ervoor dat voel ik niet. Ik kan wel warm en koud water in die hoek verdragen. De dame aan de balie zegt dat het allemaal normaal is en dat mijn zenuw gekneust is, maar hoe kan zij nou weten dat er niks anders aan de hand is. Mijn tandarts zegt dat de kaakchirurg het probleem moet oplossen en de dame aan de balie zegt dat als het iets anders is het weer een nieuw geval is die de tandarts moet oplossen. Schiet lekker op.
De pijn is zo nu en dan erg scherp met van die scheuten, pijnstillers helpen wel iets maar dat is ook geen structurele oplossing. Is dit nou allemaal normaal na zo'n ingreep. Of kan het inderdaad iets anders zijn?