7maanden zwanger en heel veel pijn

Author:
DRABBER
Posted:
di, 10/28/2003 - 15:40
ik heb na 8 jaar mijn stoute schoenen aan getrokken en ben naar de tandarts gegaan omdat ik pijn had in mijn mond kon niet erger dus ik dacht ga er maar heen ondanks ik als de dood ben voor de tandarts ik daar aangekomen mijn verstandkies en de kies daarvoor niet goed mijn kies daarvoor is afgebrokkeld en zat al een vulling in en dus noodvulling + verdoofd nu een dag later nog steeds erg last lijkt wel erger dan voor ik naar de tandarts ging dus morgen mag ik weer naar de tandarts een andere want de pijn is ondraagelijk ik snap er niks van heb ik eindelijk de móét óm daar de tandarts te gaan en een behandeling te laten doen doet het nog meer pijn dan daarvoor hoe kan dat en is er iets aan te doen als je al 7 maanden zwanger bent?
ik hoor het graag van jullie
miranda

Ja, meid, je kunt gerust naar de tandarts als je zwanger bent. De verdovingen doen geen kwaad, en bij foto's krijg je een loodschort om.
Ik zelf ben geweest toen ik 8 maanden zwanger was, om 2 gaten te laten vullen.
Waar je wel rekening mee moet houden, is met liggen.
Als je lang zwanger bent, drukt je kindje, als je plat ligt, op je grote lichaamsslagader. Dit kan niet zoveel kwaad, maar je kan er zelf onwel van worden. Ik kon toen maar 1 gat tegelijk laten maken, doordat ik niet goed werd.
Maar dat kan voor iedereen weer verschillend zijn.
Succes meid!
Groetjes van Miranda.
wo, 10/29/2003 - 22:24 Permalink
DRABBER

hoi miranda
bedankt voor je reactie inmiddels ben ik ook al verlost van mijn verstandskies en moet ik 27 november weer voor controle komen en ben bang dat er weer een ingreep in zit van wege een rotte tand maar nu ben ik gelukkig niet meer bang voor de tandarts maar ik heb nu ook geen pijn meer omdat de ingreep van mijn verstandskies goed gelukt is vandaag trouwens geen napijn gewoon niks echt te gek dus oke ik ben weer gesarneerd en ik ben niet bang meer hoera
wo, 10/29/2003 - 22:53 Permalink