6 weken pijn -HELP!

Author:
lili
Posted:
wo, 03/12/2008 - 14:34
Als 1 van mijn laatste toevluchten, schrijf ik op dit forum. Ik heb nu al 6 weken pijn aan twee kiezen in mijn linkeronder kant. Ik ben bij 6 verschillende tandartsten geweest in 3 verschillende praktijken, 12 bezoeken gehad en 2 noodbezoeken en ben nog niet van de pijn af. Ik hoop dat iemand mij hier (professioneel) advies kan geven in wat ik moet doen, want ik wordt serieus gek.

Voor een duidelijk beeld leg ik hieronder het verloop uit:
week 1: klein beetje pijn aan de linker onderkant bij mijn tanden
week 2 (dinsdag): heftige pijn en na een bezoek aan mijn tandarts krijg ik antibiotica
week 2 (woensdag): de antibiotica werkt maar mijn achterste kies breekt een stuk af
week 2 (donderdag): ik ga na de tandarts en die maakt mijn kies weer
week 2 (vrijdag): de pijn die ik op dinsdag voelde komt weer terug
week 2 (zaterdag): de pijn wordt heftiger en ik ga na de nooddienst. Die ziet op foto's dat er in 2 kiezen (de voorlaatste en die daarvoor) gaatjes zitten die dicht bij de zenuw zitten en besluit daarom in beide kiezen een wortelkanaalbehandeling te doen.
week 3 (maandag): ik verga nog steeds van de pijn en ga 's avonds weer na de tandarts. Die maakt de pijnelijke kies (voorlaatste) schoon en dan zou het minder moeten worden
week 3 (dinsdag): ik verga nog steeds van de pijn en ik krijg weer een antibiotica.
week 3 (vrijdag): het doet minder pijn en ik ben blij, de antibiotica is agelopen
week 4 (maandag): ik had al een tandarts afspraak en ga er heen. Ik leg hem uit dat ik zoveel pijn heb gehad de afgelopen tijd, dat ik even geen zin heb in mensen die weer aan mijn tanden zitten. Hij stemt in en zegt dat ik na de vakantie terug moet komen om allles goed dicht te maken en de wortelkanaalbehandeling af te maken.
week 5: ik ga op vakantie
week 5 (woensdag t/m vrijdag): ik voel af en toe pijn aan 1 van de tanden waar de wortelknaalbehandeling is uitgevoerd (degene voor de voorlaatste).
week 5 (zaterdag): ik verga binnen 5 minuten van de pijn en slik de hele reis van zuid-frankrijk naar nederland hevige pijnstillers
week 6 (zondag): ik ga weer na de nooddienst. Deze maakt de tand open en haalt alle medicijnen eruit die er nog inzitten en dit verlicht de druk. Hij laat de kies verder helemaal open. In eerste instantie werkt dit goed, maar iedere keer als ik iets eet verga ik weer van de pijn.
week 6 (dinsdag): mijn eigen tandarst maakt de kies die de nooddienst heeft open gemaakt nogmaals goed schoon en maakt hem tijdelijk dicht.
week (VANDAAG): ik heb nog steeds pijn, ik verga niet van de pijn maar kan niet na mijn werk...

Mijn vraag aan jullie weet iemand wat er aan de hand is. Ik wordt personelijk helemaal gek en heb niet het idee dat 1 van de tandartsen waar ik geweest ben weet wat er aan de hand is...

Verder vroeg ik me af is het niet slim om eens naar een kaakchirurg te gaan? Misschien zien die beter wat er aan de hand is.
Ik hoop dat er iemand is die antwoorden heeft, want ik weet het niet meer.

de anders zo vrolijke Ik
bedankt