5 weken zwanger eergister wortelkanaalbehandeling gehad maar

Author:
joyce1982
Posted:
vr, 05/13/2011 - 13:29
het doet sinds vanacht weer enorm veel pijn , de tandarts heeft er een tijdelijke oplossing ingestopt, ivm de zwangerschap het idee was om dus als ik 4 5 mnd ben het verder af te maken .
nu krijg ik dus precies onder die kies ook enorme pjn dus in me ondergebit , de halve tijdelijke vulling zit boven en die doet ook enorm veel pijn nu , het eraan komen met slikken ect.
dinsdag heb ik een afspraak ,
alleen ik heb SLE daardoor slik ik medicatie en reageer ik op de verdoving, heb gister bloed laten prikken en me leverwaardes waren dus absoluut niet goed, wss door de verdoving..maar goed die pijn in mijn giechel kan natuurlijk ook niet.
wat kan ik het beste doen ? ik prik maandag weer bloed ..toch proberen de pijn uit te zingen tot dinsdag?
want door de leverwaardes is het ook niet heel handig om nu paracetamol te slikken
de tandarts die ik heb is echt super aardig en correct , maar nu ik zwanger ben ben ik toch wat voorzichtiger.
Hoor overigens vaker dat zwangerschap meer op je tanden kan slaan ik denk dat het bij mij de combinatie is van de ziekte zwangerschap en prednison gebruik
binnenspiegel

Hey Joyce,

Bah wat een ellende!
Ja, heb ook gelezen dat met name door de verschillen die optreden in je hormonen huishouding je tandvlees in kracht verminderd en dat hierdoor ook eerder tand problemen kunnen ontstaan...Maar goed, daar ben je noeg niet mee geholpen...

Zeg misschien even een rigoreus idee ( en weet natuurlijk niet of het om een zichtbare tand/ kies in je kaak gaat maar... Is trekken geen optie? Zo hoef je niet allerlei vervelende ( en voor jou en kindje mogelijk gevaarlijke) injecties te krijgen en ben je toch van je pijn af... Ik zou ook liever mn tand houden als ik jou was, dus als dat geen optie voor je is snap ik dat ook wel. Maar aan de andere kant weet ik ook hoeveel pijn een ontsteking aan je tanden/ kiezen kan geven en dan heb ik altijd zoiets: het boeit me niet wat je doet, help me van de pijn af! Mogelijk kunnne ze na je zwangerschap een stift/ brug o.i.d. plaatsen..

Het is maar een idee. Probeer met je mee te denken...

Succes! binnenspiegel...
za, 05/14/2011 - 12:59 Permalink