3x wkb en over 5 dagen naar Indonesie vliegen

Author:
sangelique
Posted:
di, 04/15/2014 - 21:31
Mijn kies is na een wkb al 3x opnieuw behandeld en wordt alleen maar erger. De tandarts ruikt het nu ook en er kwam wat pus uit. Gister de derde behandeling gehad, weer afgesloten met noodvulling maar nog steeds zere plek in wang, dikke klieren onderaan kaak en koorts ( had ik van het weekend ook al) Er zijn nu vanuit mijn kaak(kies?) ook scherpe steken naar beneden toe.
Het is nog wel vol te houden maar die steken zijn naar. Ik sta onder behoorlijke stress omdat ik as maandag naar Indonesie vlieg met mijn jongste dochter. Ikzelf denk de hele tijd al dat het een ontstoken wortelpunt is maar zij ( de tandarts) zegt dat dit met een wkb prima te behandelen is en dat de ontsteking weg moet trekken. Zelf tijdens dit typen merk ik dat het steeds zeerder gaat doen. Als dit normaal is, bijt ik daar wel doorheen. Maar als dit niet normaal is hoor ik dit graag en zou ik dan nog snel naar een kaakchirurg toe kunnen voordat ik over 5 dagen voor een lange vlucht in het vliegtuig stap? En dan bedoel ik de wondgenezing ed.
Mijn tandarts zei ook nog dat de kaakchirurg alleen maar iets doet als het flink ontstoken is.....
Ik baal er echt van want het was in het begin absoluut niet zo erg, nauwelijks een ontsteking en nu dit....
Ik kan ook in Indonesie naar een kaakchirurg maar hoe gaat dit tijdens het vliegen? Ik denk zelf iig morgen maar weer open laten maken, dan is die stekende pijn iig weg. En de koorts moet natuurlijk weg!
Hebben jullie tips? Ik weet niet meer of ik mijn tandarts hierin wel vertrouw.