37 weken zwanger, zenuwpijn? Onsteking? Iemand een id?

Author:
chania
Posted:
za, 06/09/2012 - 22:44
Ik ben 37 weken zwanger en ongeveer 2 a 3 weken heb ik last van hevig bloedend tandvlees linksboven tussen 2 kiezen.
Aangezien ik weet dat dit ten gevolge van hormonen kan komen heb ik er geen aandacht aan besteed, behalve poesten uiteraard.

Afgelopen donderdag kreeg ik hevige pijn linksboven op dezelfde plek en deze straalde uit over de gehele linkerbovenkaak en linker onderkaak. Ik kreeg er ook hoofdpijn bij ( links)

Vrijdag naar mijn tandarts geweest en hij constateerde ontstoken tandvlees, ik had er niet echt een goed gevoel bij maar heb het recept voor de mondspoeling opgehaald en het een kans gegeven. S avonds verging ik wederom van de pijn en het klopte het joelde mijn hele linkerkaak door. Als ik tegen de kiezen tik vlieg ik door het plafond van de pijn

Vandaag weer naar de tandarts ( spoed) en zij constateerde ook een tandvleesontsteking.

Momenteel zijn de 2 kiezen bijna gevoelloos en zit er zo'n 2 cm boven deze kiezen een zeer pijnlijke en rode plek.

Wat kan dit nu zijn? Ik wil hier graag vanaf want de bevalling staat voor de deur !
Bedankt!
chania

We zijn er eindelijk achter waar de pijn vandaan komt.
Het is een ''grote mensen'' tand die nog ergens verstopt in mn kaak zit, halverwege mn wang en deze gaat morgen weggesneden worden door de kaakchirurg. Ik zie er erg tegenop maar wachten is geen optie aangezien ik er geen zicht op heb of het straks rond de bevalling minder of erger is en de rest van mijn gebit voelt behoorlijk doof aan en doet vreselijk pijn dus geen andere optie. Ook vervelend dat er alleen maar paracetamol geslikt mag worden maar tis niet anders.

Nathalie
ma, 06/11/2012 - 13:33 Permalink