32 jaar lang géén gaatjes, maar nù!

Author:
natascha72
Posted:
wo, 11/03/2004 - 13:54
Hallo,

Misschien dat iemand dit probleem ook kent. Ik heb al 32 jaar lang géén gaatjes e.d. gehad, maar nu heb ik ineens 3 gaatjes, 2 abcessen en 4 ontstekingen. RARARAAAA hoe kan dit ineens! Kent iemand dit verschijnsel en wat heb je eraan gedaan? Ben nu alweer 3 keer bij de tandarts geweest voor één wkb, een oude vulling laten vervangen en 3 gaatjes laten vullen. Ik heb ook iedere keer het gevoel in mijn kaken alsof je veel hebt gelachen of het gevoel dat je moet overgeven. Ook voel ik een druk bij mijn keel, onder de onderkaak en heb ik last van mijn oren. Heeft iemand misschien een idee wat het kan zijn?
de digitale tandarts

Waarom zijn er zoveel problemen ineens? Dit soort zaken ontstaan nooit spontaan en zijn een jaren voortschrijdend proces.

Ben je altijd trouw naar de periodieke tandartscontrole geweest? Zijn er periodiek rontgenfoto's gemaakt? Zijn er behandelingen aangeraden, zoals naar de mondhygiënist gaan, die niet zijn nagekomen?

Hoe dan ook, het is nu een voldongen feit waar je een oplossing voor zult moeten zoeken. Over het algemeen betekent het dat je de tandarts de noodzakelijke behandelingen moet laten uitvoeren en dat het verstandig is om goed naar zijn of haar adviezen te luisteren.

Succes.
wo, 11/03/2004 - 20:13 Permalink
johnnie_1983

Tja, ik ken het... 21 jaar helemaal niets en nu ineens 4 gaatjes, waarvan er één vrij diep en van de ander vraag ik me af of het niet al te laat is. Mijn tandarts zoekt het in de genetische richting, ik vraag me nog steeds af waarom het in een half jaar ineens zo'n vaart gaat (ik ga elk half jaar trouw).

Het enige wat je op zo'n (baal-)moment als dit kunt doen is: naar de tandarts gaan, alle behandelingen ondergaan en al het advies opvolgen.
wo, 11/03/2004 - 21:47 Permalink
prondel

Daar loop ik dus al een tijdje bij!!!! :-?


want?

Klinkt misschien raar maar misschien heeft onderliggend lijden je weerstand verlaagd en was je tot voor kort net wel in staat de boel met eigen afweer te onderdrukken.
wo, 11/03/2004 - 21:59 Permalink