3 weken na openen abces nog knobbel

Author:
jules.g
Posted:
do, 08/30/2007 - 17:12
3 weken geleden werd er een abces aan mijn onderkaak "geopend" en er werd een drain geplaatst. (Dit was een complicatie na het trekken van verstandskiezen). Nu 3 weken later heb ik nog steeds een knobbel op mijn onderkaak. Het wordt niet groter, maar ook niet kleiner. Ik heb er lichte pijnklachten aan, wel een heel vieze smaak in mijn mond en het slikken is moeilijker.

Wat nu toe doen ? Heeft er iemand een advies ?

O ja. Ik hoef in principe niet meer terug naar kaakchirurg. Heb tussentijds nog wel eens gebeld en daar werd me gezegd nog af te wachten.
mecánico para …

Als slikklachten toe nemen is misschien het draintje verstopt. Dat zou dan ook de af en toe aanweizge vieze smaak kunnen verklaren. ALs de slikklachten echt vervelend zijn zou misschien een consult op korte termijn om het als behandelaar te kunnen aanschouwen, geen gek idee zijn.
Bel nog eens op en leg het rustig aan ze voor.
do, 08/30/2007 - 21:29 Permalink
Mignon

Dan zou het inderdaad nog een ontstekingsrestje kunnen zijn. Vaak is dit klein genoeg om op eigen kracht door het lichaam afgebroken te worden, maar in enkele gevallen blijft het zeuren. Zoals mijn collega al zei zou ik nog even afwachten of de situatie langzaam verandert en anders toch nog een keertje contact opnemen met de behandelend arts.

Veel beterschap gewenst, gr Mignon
vr, 08/31/2007 - 08:50 Permalink