3 tanden afgebrokkeld vullen met wittevulling ?

Author:
Dan123
Posted:
wo, 06/25/2008 - 18:43
Hey,
ik ben zoon 3 ajar niet bijd etandarst geweest en mijn tanden poetsen was ok niet geweldig , sinds 2 ajar gingen de 2 voortanden en 1 der naast afbrokkelen ..
ik heb er niet zo naar om gekeken totdat 2 weken terug het afgebrokkelde stukjes van die 3 tanden helemaal zwart waren opeens .
ik heb nu een afsprak met de tandarst dinsdag 3 kwartier , de ta assistente vertelde aan de telefoon dat zwart niet altijd slecht is en dat ze de afgebrokkelde tanden zo bij kunnen vullen met witte vulling ? is dit waar ? ik heb ze gevraagd om er even anar te kijken maar ze zei nee dat hoeft niet je staat 3 kwartier ingepland in die vullen we gewoon op met wite vulling kan dit echt ?
weet nietw at te doen :O

Groetjes
Newtan

Je weet niet wat te doen. Wat zou je dan willen bereiken?
Ik bedoel: de assistente heeft je al verteld wat te doen. Op de afspraak komen!

Een stukje aanvullen met witte vulling is inderdaad altijd mogelijk. Zeker als het zwart geworden is. Meestal is dat oude lijm waar aanslag op is gekomen. De lijm van de witte vulling, bedoel ik. Daar plakt aanslag ook goed op.

Maar wat wil je eigenlijk bereiken?
wo, 06/25/2008 - 20:13 Permalink
mecánico para …

ik denk dat dit de oorzaak is: je bent zo'n 3 jaar niet bij de tandarst geweest en je tanden poetsen was ook niet geweldig , sinds 2 jaar gingen de 2 voortanden en 1 der naast afbrokkelen ..

je geeft het zelf al aan. je onderhoud ze matig en wie weet zit er wel eenstukje aangezet van vroeger. wat moet je doen? gaan. naar die afspraak bedoel ik dus he
wo, 06/25/2008 - 21:19 Permalink
Newtan

Je kunt twee dingen doen hier: alles uitgebreid navragen en de tandarts vertellen wat en hoe hij precies moet doen :roll: . Of even naar de afspraak gaan en achteraf gerustgesteld rondlopen, alsof er niks aan de hand was 8) .

Gaat wel in orde komen. Ik ken echt slechte tandartsen die dit ook goed voor elkaar krijgen. En voor de rest van de collega's is het een makkie :smt020 .
do, 06/26/2008 - 19:18 Permalink