3 jaar pijn en weet het niet meer

Author:
babs2
Posted:
vr, 11/17/2006 - 10:41
Al 3 jaar heb ik pijn in mijn bovenkaak. Het begon met een soort van kiespijn van ongeveer 1 cm aan de linkerkant. Vele behandelingen later is de pijn uitgebreid in de hele bovenkaak. Ik heb al van alles geprobeerd. Het hele knarsen en klemmen verhaal met medicijnen en een splint. En farmacodiagnostische test, nek kraken, hardhandige massage, osteopatie, fysio volgens de egg shell methode en manuele thearpie. Ik wist hiervoor niet eens dat er zoveel verschillende soorten fysio zijn. Nu heb ik weer een fysio die uitgaat dat ik myofasciale pijn heb. Maar voor mij voelt het gewoon als kiespijn en ik ben het helemaal zat. Pijnstillers helpen nauwelijks.

Ik zou graag willen weten of er meer mensen zijn die zoiets hebben. Voor mij lijkt het of ik de enige ben. Het ergste vind ik dat ik nergens geen kan. Van pijn in kaken weet ik denk ik meer dan mijn huisarts en mijn tandarts maakt een foto en zegt dat er niets op te zien is en voor de kaakchirurg ben ik geen spoedgeval meer.
mecánico para …

Is er ooit een verdoving geplaatst om te zien of de klacht dan wegging? Soms is het ook geen klacht van de plek zelf maar ergens in de kabelboom (zenuwen) er naartoe.
Lastig zoiets vast te stellen zonder bijv. meteen een neuroloog te consulteren.
vr, 11/17/2006 - 11:01 Permalink
babs2

Hoi,
Ik ben al bij een neuroloog geweest en heb bij de kaakchirurg al allerlei verdovingen gehad maar de pijn ging nooit weg.
Groetjes Babs
vr, 11/17/2006 - 11:06 Permalink
chrissy

Hoi,

Heb onlangs een wortelkanaalbehandeling gehad en een kies laten trekken en heb eig ook pijn in mijn kaken, echt tandpijn kan je het niet noemen.

Ik wou je vragen of je soms ook last had met praten of kauwen?

Groetjes
vr, 11/17/2006 - 17:54 Permalink
babs2

Hoi Chrissy,

Ja, ik heb inderdaad veel pijn als ik veel praat en ook bij het kauwen. In het ziekenhuis gaat de kaakchirurg ervan uit dat ik een spierprobleem heb. Alleen heb ik geloog ik alle "normale" behandelmethoden gehad en heeft het nog niets opgeleverd alleen maar meer pijn.

Groetjes
za, 11/18/2006 - 10:31 Permalink
Roxxxy

Jeetje, al 3 jaar zo'n pijn! wat erg voor je.
Het komt mij ook zeker bekend voor. Ik loop nu zo te tobben vanaf maart en heb er weinig hoop op dat er verbetering in komt, iedere behandeling die de tandarts start loopt op niks uit.
Binnenkort weer een keer naar de kaakchirurg. Ik slik ook heel de dag door pijnstillers :roll:
Sterkte!
za, 11/18/2006 - 13:17 Permalink