2de maal apex resectie. weet niet wat doen

Author:
Lins
Posted:
vr, 06/15/2018 - 12:01
hallo iedereen,

Hier is mijn verhaal, ik hoop echt dat iemand me wat goede raad kan geven want ik zit met mijn handen in het gaar en voel me niet begrepen door de artsen...

In februari kreeg ik een bult op mijn kies waar ik al eens een wkb had gehad. Meteen kreeg ik een apex voorgeschreven en 1 maand later werd deze gedaan... met veel geduw en getrek.. een echt trauma. De draadjes mochten na 1 week eruit en het achterste deel vd wonde bleek nog een beetje open te staan. Dit groeide wel dicht zei de arts.

2 maanden later, de wonde voelde nog week, niet echt dicht en terug kwam er pijn en dit ging verder tot aan mijn neus, ogen. Volgens mij kwam deze herontsteling doir dat ongesloten gat.

Het besluit genomen naar een andere kaakchirurg te gaan en hij zei opnieuw een apex te doen.

Ik zei ok, ik denk dat het aan de open wonde ligt. hij ging er rekening mee houden tijdens de operatie.

Vorige week is dus de 2de apex gedaan met Lpa en toen de verdoving was uitgewerkt voelde ik een volledig nieuwe wonde en blijkt dat hij de oude wonde niet gezien heeft aangezien deze in de plooi van tandvlees en wang is.

Het gat is er dus nog steeds.
Ik heb wel antibiotiva voor 3 dagen gekregen, deze is intussen op. de oude wonde doet nog steeds pijn., aan de nieuwe wonde eronder voel ik niets.

Volgens de arts, moet de wonde van binnen naar buiten genezen en als het gat er volgende maand nog is dan miet mijn tand eruit... 2 apexen en tot dit komen..

Wat denken jullie hiervan,

was de wonde gewoon niet moeten sluiten tijdens de 2de operatie of de consultatie erna?

moet ik best nog een extra antibiotica kuur omdat die wonde nog steeds pijn doet?

Is het juist dat ik mijn tand nu toch ga verliezen omdat de eerste arts 1 steek te weinig heeft gezet en dev2de arts dit niet heeft gezien?

Ik weet niet goed wat ik nu moet doen.

alle hulp of ervaringverhalen zijn welkom.

Dank u
Lins