2 weken na definitieve WKB pijn

Author:
eggieman
Posted:
ma, 01/22/2007 - 05:43
Het is vandaag 2 weken geleden dat ik mijn wortelkanaalbehandeling heb laten afmaken met het plaatsen van een definitieve vulling.

Afgelopen vrijdag begon de kies wat te zeuren, doordat ik een tijd een noodvulling had, waar ik 2 keer een stukje van kwijt raakte heb ik die kant van mijn gebit weining gebruikt. En dacht dus dat het kwam doordat ik mijn kies meer ging gebruiken. Nu wordt de pijn steeds erger, ik zit nu ook achter mijn computer omdat ik niet meer in bed kon liggen en wacht totdat mijn ibuprofen begint te werken.

Ik heb geen pijn met kauwen (eigenlijk voelt dat wel goed zelfs) maar het voelt alsof mijn kies van binnen uit onder enorme druk staat. Is dit gevoel normaal? Zal dit vanzelf weer overgaan of heb ik nu een ontstekeing onder mijn kies?
eggieman

Het blijkt nu dat mijn tandarts een of 2 van de kanalen niet helemaal gevuld heeft. En in de ruimte er onder is een ontsteking onstaan. Zit nu al een paar dagen aan de antibiotica. In combinatie met pijnstillers van het is echt niet te harden
do, 01/25/2007 - 15:25 Permalink