2 Maanden na wkb nog klachten

Author:
Guus
Posted:
za, 02/25/2006 - 09:08
Begin december heb ik een wkb ondergaan. Het viel erg mee en leek goed te zijn gegaan. Alleen heb ik toch regelmatig nog wat klachten. Geen pijn gelukkig, maar tintelingen in het puntje van mijn tong en midden op mijn lippen, een wat 'doof' gevoel in mijn jukbeen en in mijn oor het gevoel alsof er een wat in zit en bij aantikken van de kies is het licht gevoelig. Het lijkt dus alsof de ontsteking nog aan het werken is. Kan dit nog uit zichzelf overgaan of heb ik een probleem?
minique

Het kan best heel lang duren voordat alle klachten echt weg zijn. Pas na 6 maanden kan je meestal pas goed beoordelen of de wkb geslaagd is. Zolang de klachten die je hebt maar steeds minder worden, hoef je je geen zorgen te maken.

:smt006 Monique
za, 02/25/2006 - 10:09 Permalink
Guus

Bedankt voor je reactie! De klachten leken inderdaad minder te worden en duurden meestal maar enkele uren. Op dit moment zijn ze echter alweer enkele dagen vrijwel onafgebroken aanwezig, vandaar mijn onzekerheid. Zou het een korte opleving van de ontsteking kunnen zijn? Dit hele verhaal duurt al sinds augustus, dus ik heb er mijn buik onderhand wel van vol :-(.
Excuus voor de dubbele post, ik zag te laat dat mijn vraag hier beter op zijn plaats is.
za, 02/25/2006 - 12:04 Permalink