1,5 maand terug kies getrokken en krijg weer pijn

Author:
Dame1984
Posted:
ma, 02/22/2021 - 17:03
Goedemiddag,

Begin Januari is er een ontstoken kies getrokken bij de kaakchirurg. Gebitselement 16 stond er in de doorverwijzing van de tandarts

Nu heb ik sinds een paar dagen weer aardig last van de plek waar de kies getrokken is. Het tandvlees is pijnlijk en trekt door naar de kiezen die er naast staan en zelfs me achterste kies aan de onderzijde. Tevens doet me wang ook zeer. Voelt als een soort holte ontsteking maar dan aan 1 kant. Als ik verkouden was had ik altijd last van die kies. Nu ben ik niet verkouden maar de pijn voelt hetzelfde. De plek waar de fistel gezeten heeft blijft ook zichtbaar en die plek is gevoelig. Weet iemand wat dit kan zijn?
Ik las allemaal enge dingen over een open verbinding naar de kaakholte. De kaakchirurg heeft dat toen niet getest. Ik heb ook geen last van drinken in me neus als ik drink en ik merk ook niet op dat er lucht wegloopt als ik me neus dichtknijp en zachtjes blaas.
Janneke2001

Hallo,

Ik zou de kaakchirurg weer bellen en dit aankaarten. Anders contact opnemen met je tandarts. Wellicht is er iets achtergebleven, je weet het niet. Ik zou er in ieder geval niet mee rond blijven lopen.
do, 02/25/2021 - 10:50 Permalink