15 maal tandarts in 2 maand en (nog) steeds veel pijn!!!!!!

Author:
Yvet
Posted:
ma, 01/15/2007 - 20:50
Ik ben onderhand helemaal ten einde raad......
Ben echt als de dood voor de tandarts, maar ja heb in november de stoute schoenen aan getrokken en naar de tandarts gegaan (was inmiddels al 4 jaar niet geweest i.v.m. angst en flauwvallen uit angst bij de tandarts) Bleek 4 gaatjes te hebben en een lekke vulling... Dus hij zou beginnen met een klein gaatje te vullen....bleek een groot gat en is ruim 3 kwartier bezig geweest (grrrrrrrrrrr gaf niet veel moed voor de volgende keer...) 2e keer 2 gaatjes gevuld...(veel napijn gehad, maar was houdbaar met pijnstillers) 3e keer een gaatje gevuld, en de 4e keer de lekke vulling gerepareerd......Dat was het ...Tot juni...meteen een afspraak gemaakt voor in juni, anders bel ik nooit voor een afspraak!
Maar helaas...........4december stond ik echt helemaal op mijn kop.....'s avonds gebeld, mocht gelukkig om 21.30 uur komen....werd dus een WKB (de kies waar die lekke vulling was gerepareerd)Tevens zag hij dat er nog een lekke vulling in een andere kies zat, moest ik dan ook nog een afspraak voor maken. De volgende dag werd de pijn nog erger en erger (leuke sinterklaas) de dag erna nog geen verbetering....kreeg een AB kuurtje....pijn verdween gelukkig....de WKB zou 27 december afgemaakt worden) 20december kreeg ik pijn aan een kies die in de tweede sessie gevuld was..........pijn werd erger en erger...geen tablet of poeder hielp ertegen.....dus hup weer naar die tandarts.........wederom een WKB...en ja hoor ook dit ging niet helemaal goed.....een instrument afgebroken in een kanaal)
27 december werd de kies van de eerste WKB afgemaakt...deze keer zonder verdoving (vond mezelf echt een onwijs stoere meid!!!!)tijdenseen foto zag hij dat ik nog een kies had met een gaatje onder de vulling (de moed is echt tot ver onder nul gezakt onderhand)
De kies met die lekke vulling heeft ie meteen gerepareerd, was een grote vulling, dus hij was bang dat deze ook weer problemen ging geven (jaja dat geeft de burger moed toch??? GRRRRR)
Sindsdien blijft die kies met de WKB pijndoen....kan er niet mee kauwen en aanraken doet zeer.......
10 januari moest kies 2 met de WKB afgemaakt worden....(zonder verdoving, maar helaas niet geheel pijnloos door dat instrumentje wat er nog inzat) maar volgens de foto moet het nu allemaal goed zijn!!!!! (De andere kies heeft hij nog iets bijgewerkt omdat hij nog pijn deed, leek niet tehoog te zitten de vulling, maar voor de zekerheid)
Maar mijn hemel ik heb nog steeds pijn.............
Beiden kiezen met de WKB zijn pijnlijk.........Kan aan de ene kant helemaal niet kauwen, kan niet met mijn tong aan de kies zitten echt alles doet pijn, af en toe klopt hij ook iets.....
De andere kies heeft af en toewat pijn scheuten, maar kan ik wel wat mee eten, als het maar niet al te hard is....
Weet het onderhand echt niet meer.........ben 2 maand geleden zonder kiespijn naar de tandarts gegaan, maar sindsdien heb ik kiespijn en word steeds slimmer!!!!
Kan iemand mij helpen!!!!!!! Ben echt radeloos onderhand!!!

Yvette